Teambuilding Rotterdam

Architect, Plan, Bouw, Beschermende Helm, Engineering

Wat kunnen we doen aan de stress en het gedoe waar we doorheen gaan? Mijn eigen Teambuilding leren me dat we ze niet allemaal meteen kunnen veranderen, maar dan zouden we ons beter in staat moeten voelen om onze reacties meer te veranderen. We zouden meer controle over ons leven moeten voelen; dit is heel vaak niet het geval, omdat we ons er meestal niet eens van bewust zijn dat we ons in deze "onbewuste staat" bevinden. Als je voelt dat je iets niet onder controle hebt, voel je je hulpeloos, maar als we naar dit fenomeen kijken, kunnen we zien dat deze hulpeloosheid een product is van andermans acties. Wanneer we echter verantwoordelijkheid nemen voor onze eigen reacties, krijgen we meer kracht om een ​​verschil te maken in ons leven. We kunnen zelfs onze reacties veranderen op nieuwe informatie die we ontvangen. Wij reageren dus niet. Misschien is dit een manier om in contact te komen met onze eigen zelfbeheersing.

Als individuen kunnen we kiezen waar we aandacht aan willen besteden en waaraan we onze aandacht willen schenken. Dit is geen abstracte versie. Het is een praktische versie… als je heel eenvoudig je focus en concentratie wilt verbeteren – let op wat belangrijk voor je is. Geef je aandacht alleen aan de dingen die je wilt onthouden. In Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) wordt het woord aandacht gebruikt als richtlijn voor een aantal zeer nuttige gedragingen die je in de toekomst zullen helpen. Besteed aandacht om te ademen, geef je aandacht aan smaak, geef je aandacht aan zien. En toch, als je algehele aandacht wilt, moet je aandacht besteden aan alles, wat, waar, wanneer, waarom en hoe?

Let op waar je mee bezig bent. Om goed te kunnen luisteren, moeten we onze geest kunnen vertragen. Wanneer we ontspannen en het begint wanneer onze zintuigen open zijn, besteden we aandacht aan wat we horen en wat we weten of waar we ons bewust van zijn.

Besteed aandacht aan hoe je je voelt. Dit betekent niet alleen wat je zintuigen je vertellen over je ervaring in de omgeving, maar ook over hoe je je innerlijk voelt. Hoeveel van ons zijn zich bewust van hoe we ons overdag voelen; als we geen aandacht schenken aan hoe we ons voelen, kunnen we functioneren op minder dan ons potentieel en de kwaliteit van ons leven kan onszelf veel dieper beïnvloeden dan we ons realiseren.

Besteed aandacht aan wat je weet dat je niet meer kunt doen. Dit is natuurlijk niet wat je wilt, maar vaak zijn er dingen waarvan je weet dat je ze minder makkelijk of helemaal niet kunt. Het is bijvoorbeeld het feit dat het niet mogelijk is om uw auto te besturen met alleen uw fantasie.

Besteed aandacht aan wat je weet dat niet klopt of beter kan. Het maakt niet uit of je nu de beste bent in wat je doet, er zijn mensen om je heen die in staat zijn om te doen wat ze doen, veel beter in wat ze doen.

Besteed aandacht aan wat je weet dat je sterk of zwak in je voelt. Als je nederig bent, klaar om te leren, zal je misschien verbaasd zijn te ontdekken dat sommige mensen veel verder zijn dan je dacht over wat er voor jou mogelijk is. Dit betekent niet dat je geen hoge doelen kunt bereiken, maar het perfecte zal je meestal ontgaan.

Besteed aandacht aan de huidige waarden die je hebt en hun koolstof was niet die van de manier waarop andere mensen in je leven en je cultuur ze hebben verzorgd. Dit omvat uw vooroordelen, omdat onze waarden onze richtlijnen zijn voor het betekenen van alles wat we voelen en waarnemen.

Besteed aandacht aan hoe je over jezelf denkt. Als u gelukkig, voldaan, opgewonden of ontspannen bent, zult u waarschijnlijk effectiever en meer vervuld in het leven zijn en zelfs langer leven. Wanneer we bewust leven en ons gedrag kiezen, creëren we anderen die ons ook op ons levenspad zullen brengen.

Besteed aandacht aan wat je misschien uit je leven moet laten en wat je zou willen hebben. Breng dit allemaal naar buiten met een groep gelijkgestemde mensen, en nodig vervolgens anderen uit om deze mening te koesteren door eerlijk, open en duidelijk te zijn. Als je dit gebruikt, heb je veel vrienden om je heen, die niet opgesloten zitten. Deze multidimensionale ondersteuning is het beste wat je in je leven kunt hebben als je wat veranderingen wilt en ze helpen je de weg te vinden naar Maak ze.

Als we geen aandacht schenken aan een van deze manieren, vertrouwen we op wat we tegenwoordig onze gevoelens, een deel van onze emoties, noemen om ons te vertellen hoe we zijn. Of we nemen beslissingen vanuit een plaats waar we ons enigszins onzeker of zelfs twijfelachtig voelen over onze keuzes.

Het geheim van het kunnen bijdragen aan een omgeving die zichzelf niet zal vernietigen, is om aandacht te kunnen schenken aan hoe we ons voelen voordat, tijdens en HEADATS een keuze maakt, en een probleem oplost in onze communicatie met anderen. Het betekent dat we het vermogen hebben om onze gevoelens, gaven, kennis en verwachtingen te gebruiken.

We hebben ook het vermogen om aandacht te schenken aan onze gevoelens als het krachtigste instrument dat we hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.