How to Make Your Dream Home Sail

Alle stukken worden geleverd als een complete set. Ontwerpen die verre van traditioneel zijn, worden op bestelling gemaakt. Meer en meer willen ontwerpers hun stempel drukken door een nieuw niveau van design in het zeilbootinterieur te brengen. Bij Koral Interiors zijn we er trots op om tot deze elite groep ontwerpers te behoren, zowel op het gebied van innovatie als creativiteit. Zo worden er adembenemende en unieke interieurs aangeboden waar u zeker van zult genieten. Laat ons u laten zien hoe we uw droomhuis laten zeilen om u een gevoel van welzijn te geven.

Betaalbare over-the-top stijl voor de inrichting van uw zeilboot. Onze adembenemende interieurs zijn meer dan alleen een meubelstuk, onze adembenemende interieurs verwijzen onder andere naar on point design. Natuurlijk draait het allemaal om weggeblazen looks.

Gratis verzoeken van Anastasia zodat ze kunnen vinden wat ze zoeken. Wil je met de hand geschilderde muren die alle sprankeling en pit geven die je ooit hebt gewild, maar die je tegelijkertijd een elegante en subtiele manier bieden om je muren perfect te maken, zelfs in een extreem extreem klimaat om de energierekening te verlagen. Omringd door een verbluffende en moderne reeks functies – Van stinkend zwart-wit interieur tot kleurrijke creaties – Prachtig. Boordevol intuïtiviteit – en het beste van alles – leuk en aanhankelijk.

Vol met alle zin om een ​​voortreffelijk decor te maken voor alle behoeften van het interieur van een boot.

Meer dan 40.000 meubels en stoelen ontworpen voor meer dan 1,5 miljoen Sailing Cats wereldwijd.

Vraag om op maat gemaakte producten voor de oversized cruise van het leven.

Toonaangevende ontwerpers van jachtinterieurs in de wereld van wereldwijde thema's voor zeilbootinterieurs. Door onze filosofieën en inspanningen te volharden, zijn we tegenwoordig meer dan alleen een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van zeilboten – we zijn een familie.

"Als je het uniek vindt, doe het dan. Dat heb ik in de Tweede Wereldoorlog geleerd. Als je het leuk vindt wat je ziet, laten we het dan maken. Als je toegewijd bent om iets nieuws te maken. Laten we er dan aan werken ."

Peter J. Chapman voor degenen die op het punt staan ​​een zeiltocht over de Noord-Atlantische Oceaan te maken in een race om de harten en geesten te bevrijden van degenen die op het punt staan ​​te worden veroverd.

Cyriel A. Slater voor zijn expertise in het ontwerpen van esthetische huizen voor de amfibische levensstijl en voor de mensen die hun buitenleven leiden, wetende dat het land opgaan met een hele reeks andere uitdagingen. De AVID AVIATOR is haar vliegervriend en vertrouwde reisgids. Animal Pentacle schrijft voor AVID:

Dit elegante, door een ontwerper ontworpen en gebouwde jachtinterieur herbergt alle nodige voorzieningen om een ​​luxe zeilcruise te garanderen met een rustgevend sterrenlaminaatplafond. Geniet van een heldere roestvrijstalen keuken en becommentarieer je favoriete voedselbron, of stel je een plek voor die is gebouwd voor entertainment. Wat uw amusement ook is, voeg een tropische of serene soundtrack toe aan uw dagje uit op het eiland. Geïnspireerd door een monolithische gebeeldhouwde buitenkant, maakt de middelste cabine deel uit van het concept van het ontwerpteam voor het interieur, met een enorme glazen wand. De AVID Destroyer is een ware botententoonstelling. Het dek kan gesloten of open zijn, afhankelijk van het moment dat u binnenkomt. De hoofdcabine kunt u zelf zijn. De haaiachtige moordenaarshaai werd geleverd door Sea Monster Ltd en viel de ontwerper inderdaad aan, maar niet voordat hij een verscheidenheid aan mariene roofdieren had gezien. Het vergroot zeker de mogelijkheden van wat Ernest Shackleton tegenkwam.

Mulberry Island, Florida, VS Foto door Andrew K. Duke Foto's door Adam Klima Verwijzingen in het interieur naar een klassiek huis met 2 verdiepingen in hoge doseringen, de Noorse Winterstallen, vormden een belangrijke inspiratiebron voor het ontwerp van dit geliefde, maar ronduit afwezige huis op dit unieke eiland instelling. Het huis biedt een plezierige ervaring door te werken met de verbluffende 3D-compatibele digitale mockup die je hier ziet. Achter het interieurontwerp schuilt het beleid van de eigenaar en zijn vaste partner: Mössbakken. Op de voorgrond staan ​​opwindende stofzuigopties, evenals een standvastige toewijding aan framelijninspectie en kwaliteitsselectiviteit. Er worden overal verschillende houtafwerkingen gebruikt, waaronder massief eiken interieurs en dekbalken, en verschillende materialen (glas, acryl en gietijzer) wikkelen zich rond de buitenkant. In het interieur zorgt trellisglas ervoor dat het water omlaag gaat en licht valt op de textuur van de inheemse bomen van het eiland. 'S Avonds omringt de gloed van het omringende latwerk al het entertainment en goede dagen.

De twee oorspronkelijke stallen huisvestten verschillende rivaliserende families – de Zweedse verbouwing en de Noorse restauratie uit de jaren 1800 waren slechts één van de vele voorbeelden. Naast een privéwoning, dienden de twee eerste-verkoop Stables-huizen ook als ontmoetingsplaats voor een incidenteel stel voor officiële huwelijksbegeleiding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.