5 dingen om over na te denken bij het plannen van een crematie

Uitvaart Blaricum

Het is al jaren het gevestigde medische protocol voor orgaandonatie. Mensen sterven en worden als zodanig geïdentificeerd. Medisch personeel gaat er daarom altijd van uit dat lichamen van jou zijn om te gebruiken wanneer het jou uitkomt, zonder na te denken over hoe ze daar zijn gekomen. Dit kan zeer verwarrend zijn en tot een lelijke situatie leiden. Daarom moeten verschillende stappen worden ondernomen om de familie op de hoogte te brengen van een verandering van mening.

 

Noodsituatie 

Kan het lichaam worden meegenomen in noodsituaties, wanneer het onmogelijk is om het naar een apart ziekenhuis te brengen of wanneer het te laat is om het leven te redden? Er wordt van uitgegaan dat als er op het moment van de noodsituatie lichamen beschikbaar zijn, deze onmiddellijk moeten worden gebruikt. Na weken wachten op een CTscopie is orgaandonatie geen oplossing meer.

 

Als u een crematie plant, zijn hier een paar dingen waar u aan moet denken:

1. crematie – dit is de meest normale keuze van speciale gelegenheden. Het belangrijkste is dat u het niet negatief plant.

2. Als u kiest voor een Ontwerp – moet u de vorm ervan plannen. Elke begraafplaats heeft een specifieke vorm. Sommige zijn vloeiend, andere zijn meer stijf. Sommige zijn rond Albertina lichamen, sommige zijn gedraaid Cranberry corpuscles. Overweeg enkele opties die u kunt kiezen.

3. Als het Alternatief plaatsen – je moet overwegen de grootte. Sommige alternatieven zijn erg groot, sommige zijn klein. Er is geen limiet voor de grootte, maar er is een limiet voor het gebied. Gevuld met bloemen, zou je een mooi nat uitzicht hebben, maar dit is niet de enige vereiste.

4. Als u vrienden of familie heeft, moet u hen, indien mogelijk, vertellen waar u gaat cremeren. Zullen zij zich bij u voegen? Zullen zij u steunen?

Zij moeten hun zegen geven als zij u steunen, maar het wordt ook gerespecteerd als zij zich niet bij u voegen. Mogen mensen die u niet steunen geen contact met u opnemen of uw keuze beschimpen.

5. Als u een beroepsbeoefenaar bent – wilt u misschien pas cremeren als uw werk is voltooid (u kunt nog steeds willen cremeren als u ander werk in gedachten heeft). Als u lid bent van uw kerkgemeenschap – wilt u misschien ten minste één keer per jaar cremeren (vraag het de autoriteiten).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.