Hoe uw merkpopulariteit te verbeteren

Etnische Moeder En Dochter Die Kerstcadeau Voorbereiden

Het kan twee doelen bereiken: * uw merk aan populariteit en belangstelling doen winnen door een anders weinig veelbelovende doos te versieren. * de klanten laten zien dat u een specialist bent op uw gebied, omdat u naast uw bestaande produktassortiment spullen kunt vervaardigen die als uniek worden beschouwd.

 In dit verband kan de volgende alinea nuttig zijn: de doos moet breed genoeg zijn om het produkt te kunnen bevatten. Dat betekent dat de doos voldoende breedte moet hebben om alle kaarten in de doos te kunnen doen. Sommige van onze dozen zijn 21 cm dik en onze producten zijn gewoonlijk 22 cm. Houdt u er a.u.b. rekening mee dat belangrijke afmetingen kunnen verschillen tussen verschillende dozen of dozen met slechts één of meer onderdelen. 

Nogmaals, wij willen u erop wijzen dat precieze afmetingen uw privacy niet in gevaar brengen. Gelieve aan te geven of u het illustratiepakket (onvolledig) wenst te ontvangen (sommige en soms niet zo volledig) of een modelblad (waar een blanco of een vergroot illustratieblad van het produkt zal zijn). Elk geval of elke vraag is anders, maar wij verwachten wel het volledige illustratiepakket bij verzending. In het geval van een illustratiepakket kunt u vragen om een bepaalde lijn van de illustratie (voor een kenmerk zoals een rode markering op het product zelf) of meer close-up foto's van het product (bijvoorbeeld watermerk of meer fijnkorrelige lijnen). Deze opties hebben ook hun commerciële doel. U kunt ons bijvoorbeeld opdracht geven u te laten zien hoe het product werkt, maar dat is niet het enige doel. 

Wij vragen u ook om ons te helpen bij de productie van het drukwerk. Dat wil zeggen door het aanleveren van de grondstoffen voor fysieke proefdrukken. Dit helpt ons om onze tekeningen nauwkeuriger en nuttiger voor u te maken – het helpt ons om het productieproces te versnellen, wat zich dan vertaalt in lagere kosten en meer winst. 220 euro voor een volledig kaartraster, 220 euro voor een verzameling kaders, 200 euro voor een PDF, 300 euro voor een PDF geleverd als reus, watermerk, 750 euro voor het volledige illustratiepakket, 500 euro voor het illustratiepakket, 150 euro voor het volledige illustratiepakket, 50 euro voor een papier+bewerkingsopdracht, de prijs wordt vastgesteld op 260 euro en is inclusief juridisch kader, een gebruikershandleiding en een beperkte levenslange garantie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.