Het belang van een Bed and Breakfast

 

B&B Oudenbosch

 

 

Het doel van een bed and breakfast is om de ervaring van hun gasten zo goed mogelijk te maken tijdens hun verblijf in de omgeving. Dit wordt gedaan door ervoor te zorgen dat de gast een onvergetelijke en plezierige ervaring beleeft. Naast de schoonheid van het landschap van de locatie zelf, en de lokale klantenservice capaciteiten van de eigenaren, streven de eigenaren ernaar om hun gasten te helpen tijdens hun hele verblijf.

Gelukkiger gasten blijven langer

Uit onderzoek is gebleken dat hotel- en motelgasten een verschillende mate van geluk kennen. Uit onderzoek uit 1992 bleek dat mensen die in een motel hadden overnacht, 11% meer kans hadden om langer dan een jaar te blijven, en 33% meer kans om langer dan twee jaar te blijven. Dit in vergelijking met een toename van 5% voor degenen die nog nooit in een motel hadden overnacht. De groei van de aan hotels en motels verbonden dienstverlening kan rechtstreeks in verband worden gebracht met de mate van geluk en tevredenheid die de consumenten ontlenen aan hun interactie met de hotels en motels.

Maar voor velen was de ervaring om zo ver te verhuizen naar een onderkomen op een afgelegen plaats lang niet zo plezierig als de gedachte dat zij thuis waren gebleven.

Het gebruik van gastvrijheid

Een van de belangrijkste capaciteiten van de eigenaren van een bed and breakfast is om hun gasten zich thuis te laten voelen. Rouwverwerking, en dicht bij huis blijven, zijn manieren om de gasten zich op hun gemak te laten voelen terwijl ze tijd met hen doorbrengen. Het gebruik van hun fantastische diensten brengt toeristen dichter bij de plaatselijke cultuur en manier van leven. Dit is voor hen een uitgelezen kans om meer te leren over de mensen, gewoonten en tradities van de locatie.

Dit betekent echter niet dat alle goed opgeleide consumenten er genoegen mee nemen thuis te blijven en te genieten van het gezelschap van hun familie en vrienden. Er zijn tal van keuzemogelijkheden die de consument in staat stellen de wereld buiten zijn woonplaats te verkennen en een wereld binnen te gaan die hij misschien nog niet eerder heeft ervaren of gekend. Een consequente keuze zal uw kampeertrips tot een succes maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.