Coachen voor de eerste keer

coach

 

Elke vriend en elk naaste familielid kan verschillende mensen opnoemen die steeds op zoek gaan naar een andere baan omdat ze hun eerste onderscheiding nog niet hebben behaald. Van de 30.000 mensen in de Verenigde Staten gaat slechts 8% over tot het starten en leiden van een eigen bedrijf. Wij kennen veel mensen die op een bepaald moment allang hulp hebben verdiend: een jonge student die bezig is 50.000 dollar aan studieleningen af te betalen, of een alleenstaande colporteur die iemand wil ontmoeten om een relatie mee aan te gaan.

Coaching identificeert complexe doelstellingen en bevordert de verwezenlijking ervan. Het zorgt voor enthousiasme en vertrouwen; het helpt de vooruitgang te volgen; en het helpt u te weten wat u wilt bereiken.

Het brengt je vooruit op je reis naar prestaties. Het helpt je jezelf te bereiken en je te richten op mogelijkheden. Het is een ondersteunend instrument waar je naar uitkijkt om het je te laten helpen de persoon te worden die je wilt zijn door simpelweg je enthousiasme, nieuwsgierigheid, trillingsenergie, en misschien zelfs je b-laan te gebruiken.

Een NLP coach creëert niet iets voor u, tenzij u het zo ontwerpt. Coaching is strikt een delen van ideeën met andere menselijke wezens. De kennis die wordt opgedaan bij de uitvoering ervan kan van onschatbare waarde zijn.

Coaching vindt meestal face-to-face plaats. De technieken en strategieën die tijdens de sessies worden gebruikt, worden gewoonlijk gedemonstreerd met behulp van visuele hulpmiddelen; dit omvat een groot wit bord, een groot computerscherm, en Quest Tarot betekenissen voor de kaarten die vaak in de boekhandel en on line te vinden zijn. Een afdeling Personeelszaken ondersteunt gewoonlijk coachingsactiviteiten.

Het kan een hele uitdaging zijn om te beslissen of coaching al dan niet iets voor u is. Voor een deel komt dat omdat het voor sommige mensen een makkelijke beslissing kan zijn en ze al een idee hebben van wat ze moeten veranderen. Voor anderen kan het heel duidelijk zijn wat ze nodig hebben om een uitdaging te overwinnen. Verder verbreden sommigen van ons hun horizon naar de mogelijkheden om gecoacht te worden. Voor sommigen zal dit een gratis hulpmiddel zijn dat af en toe wordt gebruikt; voor anderen kan het deel uitmaken van een groter programma. Uw taak in deze primaire situaties is te bepalen welke coaching u op basis van uw vastberadenheid aan u wilt toekennen. Laat de naam u niet afschrikken! Voor degenen die het niet helemaal zeker weten, kan coaching een diepgaand leerproces zijn dat leidt tot betere keuzes en meer succes.

Het belangrijkste voordeel voor veel mensen die voor het eerst coaching ervaren is de ontdekking van manieren om hun leven te verbeteren. Een voordeel waarvan zij zich misschien niet bewust zijn, is de creatie van energie en de toename van zelfvertrouwen. Voor anderen ligt de nadruk op het openstaan voor meer mogelijkheden die meer kans op groei bieden.

Als je meer wilt leren over coaching wil je meer weten over wat het is en wat het niet is. Als u de volgende keer wordt aangemoedigd om na te denken over uw loopbaan, let dan op de algemene richting waarin u zich beweegt. In dit verband kunnen we zeggen dat coaching een directe route naar besluitvorming kan zijn. De directe route is wanneer je je echt vast voelt zitten en over het algemeen moeilijk een uitweg ziet. Het is gemakkelijk om te stoppen met coaching. Het is een geweldig hulpmiddel, maar vaak helpt het je op zijn minst om je bewust te worden en te zien waar je heen wilt. Pas als je helemaal helder hebt waar je naar toe wilt, zie je de mogelijkheden om daar te komen. Die helderheid is zo belangrijk om effectieve, innovatieve strategieën voor het zoeken naar werk te kunnen toepassen.

Coaching is geen counseling. Counseling gaat over het zoeken naar antwoorden. Het gaat over het onderzoeken van je huidige situatie en het stellen van veel vragen, misschien om te proberen je te laten zoeken naar antwoorden die gemakkelijker te vinden zijn. Dat is waar het moeilijk wordt voor veel mensen om een coach te vinden die nuttig voor hen zal zijn.

Er is niets mis mee om af en toe een uurtje naar een therapeut te gaan om wat problemen uit te werken die de manier kunnen zijn waarop je over jezelf denkt. Het helpt altijd om die persoon te hebben die de huidige situatie waarin je je bevindt begrijpt om je te coachen. In dit opzicht is het belangrijk om iemand te kiezen die verantwoordelijk is en begrijpt hoe belangrijk het is om coaching in uw specifieke situatie toe te passen.

Het aangaan van een coaching relatie is eenvoudig. Het vinden van een coach is ook eenvoudig. In dit geval gaat het niet om het maken van een afspraak, sterker nog, het gaat om het nemen van een positieve beslissing om gecoacht te worden. Dit besluit zal u helpen de beste keuze voor u te maken. Alleen al het besluit zelf zal uw karakteristieke sterke punten laten zien, u in staat stellen te definiëren wat u precies wilt en u helpen u echt zeker te voelen over wat u wilt ontvangen.

Een goede coach zal uw behoeften en wensen naar waarde schatten. In feite zijn zij slechts het uitgangspunt, want dit is veel gemakkelijker om te horen om in te geloven, zult u in staat zijn om te zeggen, als dingen zijn echt op het niveau.

Lees meer:

Life coach Rotterdam

Kambo Rotterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.