Carrière maken in de rechten

advocaat

 

Misschien heb je een opleiding gevolgd in een rechteninstituut en ben je nu serieus bezig om strafrecht advocaat te worden. Dat is prachtig. Het is goed dat u de tijd neemt om uw opleiding te volgen. Tegelijkertijd is het van groot belang dat u de grenzen kent van uw verplichting om advocaat te zijn.

Ten derde is het tijd voor u om een gebied van specialisatie te vinden dat voor u van belang is. Advocaten hebben niet het monopolie op de wereld van de juridische expertise. Binnen de rechtsfaculteit van uw instelling is een breed scala aan professoren die verschillende gebieden van recht en orde leiden. Daartoe behoren post-academische professoren, die zich bezighouden met strafrecht, drugsbeleid, onrechtmatige daad, grammatica en literatuur. Er zijn ook beoefenaars in de Colleges van Management die leiden tot assistent-decanen, provoosts, associate deans en zelfs senioritsts. Er zijn ook juristen binnen het bedrijf die gespecialiseerd zijn in verschillende aspecten van het recht, zoals vennootschapsrecht, auteursrecht, stiefrecht, & wanpraktijkenrecht.

Aangezien rechten een soort carrière is, is het soms moeilijk om een specialisatie te vinden die bij je past en besluit je een voltijdse opleiding te volgen. Voordat je je vastlegt op een opleiding is het een goed idee om een bachelor specialisatiecursus te volgen. Dit kan een van de beste beslissingen zijn die je in je hele leven neemt! Een advocaat is immers geen gewone man, hij is een jurist met juridisch-technische capaciteiten! Als je een gespecialiseerde advocaat wilt worden, is het essentieel dat je een cursus volgt in een discipline die jouw interesse en specialisaties definieert.

Waarom moet je een carrière kiezen? Een carrière in de rechten heeft bepaalde voordelen waarvan men zich bewust moet zijn alvorens er een beslissing over te nemen. Laten we er nu een paar opnoemen:

Wat is een advocaat?

Een advocaat is een beoefenaar van een juridisch beroep die personen of partijen vertegenwoordigt die het recht zoeken om een gerechtelijke procedure aan te spannen wegens een juridische fout of een ambtenaar. Een advocaat is een persoon met logica, passie, een sterk hart en vastberadenheid.

Advocaat worden is een slimme beslissing, je moet wel wat extra moeite doen om advocaat te worden. Advocaten moeten strijden voor een eerlijke handhaving van de wet en opkomen voor de rechten van onschuldigen.

Reizende advocaat

Het komt vaak voor dat een advocaat naar plaatsen in het binnenland of overzee reist voor werk van korte duur. Een reizende strafrecht advocaat helpt over het algemeen bij plaatselijke regelingen voor een arbeidsovereenkomst. Reizende advocaten werken als een parttime zelfstandige beroepsbeoefenaar adequate fondsen en vinden bronnen van inkomsten door cliënten aan te trekken via advertenties in kranten.

Tips om een reizende advocaat te worden

Hoe word je een reizende advocaat?

Een advocaat die te ver van een erkend advocatenkantoor woont of een advocaat die niet over de juiste vaardigheden beschikt om als advocaat te functioneren, moet overwegen om een reizende advocaat te worden, onder bepaalde voorwaarden. De advocaat dient een locatie of gebieden aan te wijzen waar hij of zij het recht zou willen uitoefenen. Alvorens toelating te verkrijgen tot een rechtenfaculteit, moet de kandidaat of de student nagaan of hun aanvraag al dan niet zal worden aanvaard via de Postgraduate Admission Test (GRE).

Het is een vereiste voor een advocaat die reizende advocaat wil worden om ten minste een “C” gemiddeld of beter te behalen in de GRE. Andere aanvaardbare cijfers zijn een “B”-gemiddelde of hoger, en een “A”-gemiddelde of hoger. Een “A”-gemiddelde of hoger betekent dat de student goed heeft gepresteerd Studenten die beschikken over een sterk begripsvermogen bij het lezen en over analytische vaardigheden, alsook over een uitstekende keuze van muziek, literatuur en mondelinge uitdrukking, hebben meer kans om succesvol te zijn dan degenen die dat niet zijn.

Nadat is vastgesteld dat een advocaat in aanmerking komt om advocaat te worden, moet de kandidaat of de student de door de Law Society of Australia gespecificeerde opleidings- en stageprogramma’s voltooien alvorens als advocaat aan de slag te gaan.

De stagiair of stagiaire moet aan de volgende eisen kunnen voldoen:

De aanvraag moet alle officiële documentatie bevatten, zoals de originaliteit van alle documenten, verklaringen van referenten, bijzonderheden over de studie van de aanvrager, zoals gevolgde lessen op zowel de middelbare school als de universiteit, en de stageperiodes, een lijst van zomerbanen, met inbegrip van de naam van de organisatie en de duur van de stage.

De stagiair of stagiaire moet alle taken verrichten onder leiding van een senior advocaat, of bij voorkeur een advocaat wiens leiding de stagiair of stagiaire volgt. Stagiaires moeten tijdens hun stageperiode formeel de werkzaamheden voltooien, en aan het einde van de stageperiode moeten zij in overleg met hun senior een lijst met voorstellen voor verbetering indienen.

De Law Society moedigt stages aan als een manier om de toekomstige loopbaan van stagiaires te ontwikkelen. Wij zijn dankbaar voor de vele stagiaires die hebben deelgenomen aan de stageprogramma’s en die belangrijke leden van het juridische team zijn geworden.

Waarom worden mensen advocaat?

Mensen worden meestal advocaat om carrière te maken en te groeien.

Lees meer:

Familierecht advocaat Den Haag

Erfrecht advocaat Den Haag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.